Join TexasGunTalk

New Software - Xenforo - Report Errors Here

Discussion in 'Announcements & Comments' started by Bozz10mm, May 28, 2017.

  1. karlac

    karlac Gone fishin' ... TGT Supporter Lifetime Member

    6,729
    2,862
    113
    Aug 21, 2013
    WestU, TX
    NSA caching up all the treasonous posts?
     


    Byrd666 and easy rider like this.
  2. Byrd666

    Byrd666 TGT Addict

    3,241
    1,150
    113
    Dec 24, 2012
    Hill County
    Probably been asked before but, when did my ability to go back and update/edit a post go bye bye? Noticed earlier when I was going to edit the lunch post for the latest reunion. Then got busy with something else before I could ask.
     
  3. ZX9RCAM

    ZX9RCAM Over the Rainbow bridge... TGT Supporter

    34,627
    7,355
    113
    May 14, 2008
    The Woodlands, Tx.
    I believe that there is a time limit, although I'm not positive.
     
  4. Southpaw

    Southpaw BIRD TRUTHER TGT Supporter

    I concur.
     
  5. Bozz10mm

    Bozz10mm TGT Addict TGT Supporter

    5,026
    1,480
    113
    Oct 5, 2013
    Georgetown
    I can't for the life of me, remember starting this thread. And yes there is a time limit on editing a post. I don't know exactly what it is. Seems like it varies.
     
  6. Southpaw

    Southpaw BIRD TRUTHER TGT Supporter

    That's funny, I always assumed it was management that started this.
     
    ZX9RCAM likes this.
  7. Southpaw

    Southpaw BIRD TRUTHER TGT Supporter

    Anyone just have TGT go down to a crawl or complete stop?
     
  8. avvidclif

    avvidclif RFTW 2010

    2,261
    1,860
    113
    Aug 30, 2017
    Van Zandt County
    Yep, took forever to update.
     
    karlac and Southpaw like this.
  9. karlac

    karlac Gone fishin' ... TGT Supporter Lifetime Member

    6,729
    2,862
    113
    Aug 21, 2013
    WestU, TX
    Software is suddenly hiccuping on "Likes", yesterday and today.
    Won't show a Like in that text box, even though it says you can "Unlike".
    Refresh the page, and the process starts over.
    Seems to always work the second time.
    Chrome browser:
    Version 74.0.3729.131 (Official Build) (64-bit)
     

Share This Page